Share

Oecumenische Ontmoetingsdag

Uitnodiging

Oecumenische ontmoetingsdag Kijken over muren heen. Kennismaking met het leven van en de hulp aan (ex-)gedetineerden in Noord-Holland

Vrijdag 11 oktober 2019 11.00 – 15.00 uur, Inloop vanaf 10.30 uur Westzaan 

Voor wie? Lokale raden van kerken, oecumenische werkgroepen, oecumenische initiatieven, liturgische werkgroepen, Taizé-groepen, Iona groep, pastores, voorgangers,en predikanten, geestelijke verzorgers en iedereen die de oecumene een warm hart toedraagt in Noord-Holland.  

De organisatie is in handen van het Oecumenisch Platform Noord-Holland in samenwerking met Diaconale Stichting Gevangenenzorg ‘De Sluis’ en Exodus Nederland. 

Vacature is gesloten

Vacature Project Medewerker

Het werk van De Sluis groeit! Vanwege de uitbreiding van onze activiteiten in het JC Zaanstad zijn wij op zoek naar een project medewerker voor 12 uur p/w.

Deze vacature is inmiddels gesloten.

 

Zalig Kerst 2018

Kerst attenties

Op 24 december jl. is er aan alle gedetineerden (+/- 900) een kerst attentie uitgereikt.Het tasje met daarin o.a.een kaart, een paar sokken,een puzzelboekje en
chocolade werd erg gewaardeerd. De kosten voor deze attenties zijn gedragen door kerken, fondsen, bedrijven en donateurs. Namens de gedetineerden hartelijk dank!
Op de foto een aantal vrijwilligers en Geestelijk Verzorgers tijdens het uitdelen.

 

contact-opnemen

aanmelden-nieuwsbrief